VIRTUALNI FORMNEXT 2020


Formnext, vodilni sejem aditivne proizvodnje in industrijskega 3D tiska bo letos potekal med 10. in 12.11.2020 pod geslom »Kjer ideje dobijo obliko«.

Pandemija Covid 19 je tudi tu dodala svoj prispevek in preprečila izvedbo sejma v fizični obliki. Organizatorji so se zato skupaj z razstavljavci odločili, da sejem izvedejo virtualno. 

Preko spleta bodo tako »obiskovalcem« na voljo različna predavanja ter predstavitve podjetij, omogočeni bodo individualni razgovori s predstavniki podjetij, strokovne razprave in intervjuji ter konference, manjkal pa ne bo niti zabavni program ter tradicionalne podelitve nagrad, kot so nagrade za najuspešnejše start-upe, Purmundus Challenge (pametne inovacije) ter nagrade AM Ventures Impact (vplivi projekta na trajnostni razvoj) . Program bo potekal v angleškem jeziku.

V trenutnih, za gospodarstvo ne ravno najboljših časih, ki posledično tudi spreminjajo gospodarske tokove, 3D tisk še dodatno dobiva veljavo. Prav 3D tisk je namreč proizvodnja, ki skrajšuje proizvodnje verige in omogoča hitrejši prodor izdelkov na trg. Zaradi svoje fleksibilnosti in decentraliziranosti pa bo olajševal proizvodne procese tudi v prihodnje.

V podjetju Deproma sejem obiskujemo že od njegovih začetkov. Tudi letos bomo med njegovimi, tokrat virtualnimi, obiskovalci.

KOLEDAR DOGODKOV NA FORMNEXTU 2020

Koledar dogodkov je kljub razmeram, s katerimi se spopadamo, bogat z raznoliko vsebino. Prinaša novosti v 3D tisku, strojni in dodatni opremi, materialih ter naknadni obdelavi 3D tiskanih kosov. V programu se bodo predstavili pomembni strokovnjaki s področja 3D tiska.

Koledar dogodkov je na povezavi https://events.messefrankfurt.com/2020/formnext/en/Calendar

OBISK SEJMA V COVID LETU 2020

Sejem si letos lahko ogleda vsak s svoje pisarne ali domačega naslonjača, zato je še dostopnejši. Odpadejo namreč vsi stroški potovanja in bivanja v Nemčiji. Za udeležbo na konferencah se je potrebno prijaviti, vstopnice pa so brezplačne. Kako do brezplačnih vstopnic – https://formnext.mesago.com/frankfurt/en/planning-preparation.html

RAZSTAVLJAVCI

Letos se bodo razstavljavci predstavili virtualno – preko spletnim mest bodo ponujali predstavitve svojih novosti in omogočili stike z njihovimi tehnologi in strokovnjaki. Seznam razstavljavcev se še vedno dnevno dopolnjuje – https://formnext.mesago.com/frankfurt/en/exhibitor-search.html .

Še več o sejmu Formnext 2020 najdete na povezavi https://formnext.mesago.com/frankfurt/en.html

Formnext - vodilni sejem 3D tiska bo letos virtualen.

Formnext 2020 bo virtualen